Volby do školské rady a setkání rodičů s vedením školy

V souladu s volebním řádem vyhlašuji volby do školské rady:

  • pro zákonné zástupce žáků 1. stupně na úterý 9. listopadu 2021 v čase třídních schůzek
  • pro zákonné zástupce žáku 2. stupně na čtvrtek 11. listopadu 2021 v čase třídních schůzek

Zájemce o členství ve školské radě žádáme, aby svoji kandidaturu podali prostřednictvím tohoto elektronického formuláře do pondělí 1. listopadu 2021. Kandidáty zveřejníme v úterý 2. listopadu 2021 na webových stránkách školy.

Zároveň vyhlašuji volby do školské rady pro zástupce pedagogických pracovníků na pondělí 8. listopadu v čase pedagogické rady.

Tomáš Obdržálek, ředitel školy 

 

Co je školská rada 

Školská rada má šest volených členů – dva za zákonné zástupce žáků, dva za pedagogické pracovníky školy a dva za zřizovatele – Městskou část Praha-Zbraslav. Školská rada je volena na tři roky a setkává se podle potřeby, nejméně dvakrát ročně.

Školská rada se podílí na správě školy – např. se vyjadřuje ke školnímu vzdělávacímu programu, schvaluje rozpočet, výroční zprávu a školní řád a podílí se na zpracování koncepčních záměrů rozvoje školy.

Vedení školy uvítá, pokud ve školské radě bude mít aktivního partnera pro další rozvoj školy. 

 

Setkání rodičů s vedením školy  

V pondělí 25. října 2021 od 18:00 pořádáme v aule v budově Hauptova setkání rodičů s vedením školy. Pokud máte zájem přijít, prosím vyplňte následující formulář do středy 20. října 2021. Jestliže zájem přesáhne kapacitu auly, budeme hledat další možné termíny.

Přijďte prosím diskutovat o tom, jak se rodiče mohou zapojit do rozvoje školy. Věříme, že i toto setkání vám může pomoci k rozhodnutí o kandidatuře do školské rady.

Těšíme se na setkání