Pozvánka na Jarní slavnost

Vážení rodiče a přátelé Základní školy Vladislava Vančury,  

příchod jara a Velikonoc jsme si asi všichni představovali jinak. Navzdory náročné situaci doma i ve světě bychom se rádi na chvíli zastavili a spolu s vámi a vašimi dětmi si připomněli tuto důležitou událost. Rádi bychom také obnovili příležitosti k setkávání rodičů, žáků a učitelů a společně na čerstvém vzduchu oslavili příchod jara dobrým jídlem a uměleckým zážitkem.  

Zveme vás proto na JARNÍ SLAVNOST, která proběhne v pondělí 11.4. odpoledne od 14:00 do 17:00 v nově otevřeném školním dvorku a sportovním areálu budovy Nad Parkem.   

Připravujeme pro vás ochutnávky tradičních jarních jídel z Česka i z různých koutů světa, prodej výrobků žáků naší školy, hudební i taneční vystoupení, tvořivé dílny a další doprovodný program.  

Bez vaší pomoci se ale naše jarní slavnost neobejde! Rádi bychom vás tedy oslovili s nabídkou se do jejích příprav zapojit. Můžete například:  

  • připravit nějaký chutný jarní pokrm (nejlépe se svými dětmi :) 
  • pokud vaše kořeny sahají mimo Českou republiku, oceníme tradiční jarní pokrmy z jiných zemí 
  • podělit se o jarní recept na naší on-line burze receptů 
  • připravit si aktivitu pro děti (tvořivou dílnu, hru, čtení, sportovní stanoviště, promítání … vašim nápadům se meze nekladou)     

Máte-li chuť se zapojit, prosím vyplňte prosím tento krátký formulář do konce března 2022. Ozveme se vám s podrobnostmi.  

Jarní slavnost bude mít benefiční charakter a veškerý zisk z prodeje výrobků bychom rádi věnovali na podporu ukrajinských rodin a učitelů na Zbraslavi.  

Uvítáme další podněty z vaší strany,  

za vedení školy,  

Lukáš Policar, zástupce ředitele pro 1. stupeň 

Jarní slavnost Zbraslav 1